SKIFTESVECKA 2015

Nu börjar skiftesveckan gå mot sitt slut. På torsdagens lunchaktivitet fick våra bebisar en dunk livets dryck som belöning för de skrivit tentamen bland annat. På kvällen var det runda på Vattentornet med flera olika stationer och lekar. Trots vädret kämpade alla på bra och det blev riktigt lyckat! Sedan bar det vidare mot Gripen för fest då regnet kände för att ösa ner ett tag. En riktigt lyckad fest blev det tillsammans med alla andra förfesterister och festerister! 
 
Idag började dagen med en längre lunchaktivitet på campus. Förfesteristerna skulle genom att klara olika utmaningar samla på sig ledtrådar och tillslut finna en specifik plats! En fjärdeplats är inte fy skam! 
Efter lunchaktiviteten som avrundades omkring 16 fick bebisarna springa hem. De skulle nämligen bjuda oss på middag vid 19. Riktigt goda hamburgare bjöds vi på! Stort tack. Även ännu ett grymt gyckel fick vi lyssna till. 
 
Imorgon är det sista dagen på skiftet. Vi i SoCeR kommer vid slutet av dagen att vara pateter. Blandade känslor från alla oss. Vi har haft ett riktigt roligt år och lärt känna mycket roliga personer som vi kanske aldrig gjort annars. Det är vi så tacksamma för! 
Men som sagt är det dags för oss att lämna över till ett grymt härligt gäng och vi vet att de kommer göra ett fantastiskt jobb! 
 
Men ännu är inte vår tid som festerister slut och våra bebisar ska bjuda på frukost imorgon bitti och sedan kör vi på heldag på himpan tillsammans med de andra förfesteristerna och festeristerna. Sedan avslutas kvällen med en riktig partykväll som bland annat innefattar Trappan och Full Moon Party! 
 
SoCeR PUSS
 
 
 
 
 
 
SoCeR 14/15 | |
Upp