Victor!!

Hejhopp!Jag heter Victor (efternamnet är Lundblad, om nån bryr sig…) och är en av de fantastiska själar som återfinns i socionomprogrammets festeri SoCeR. Jag är född och uppvuxen i staden i allas våra hjärtan Norrköping, och till viss del även fördärvad av den (ja, dialekten…). På fritiden ägnar jag mig bland annat åt film, TV-spel, musik och sport av alla olika former men främst fotboll. Och håller jag inte på med det kanske ni hittar mig på Världens bar med några kompisar. I festeriet är jag förmyndare till SoCeRs maskot Socerbiten, också kallade ”biten”. Jag ansvarar också för en del IT-grejer, så som SoCeRs facebooksida samt bloggen. 

Beroende av: Soc(k)er…

(Tillfälligt) livsmotto: Våga tenta om

SoCeR 12/13 | | Kommentera |

Hanna!!

Hej!Mitt namn är Hanna och jag är 21 år och född och uppvuxen i Norrköping. Sveriges bästa stad med den finaste dialekten (enligt mig i alla fall). I SoCeR är mina poster sektionsrepresentant och dryckesansvarig. Sektionsrepresentant innebär att jag går på möten med sektionen och representerar SoCeR där. Dryckesansvarig innebär att jag brygger SoCeRs egna goda vin! Enligt vissa är det äckligt men de flesta verkar gilla det! Drycken får den som vill avnjuta någon gång ett tag efter Nolle-P. Håll till godo!

Beroende: får ofta höra att jag gillar majs lite för mycket.

Motto: gör inte idag det du kan skjuta upp till imorgon.

SoCeR 12/13 | | Kommentera |

Malin!!

Hej Nollan och ni andra!Mitt namn är Malin och det är jag som är foto- och märkesansvarig i SoCeR 12/13, vilket innebär att jag kommer fota alla aktiviteter under året och ha ansvar över att det finns märken som ni kan köpa och sätta på era overaller! Det är också jag som antecknar allt viktigt(!) som tas upp på våra möten och så sitter jag även på posten som Vice general. Jag är född och uppvuxen i Sollentuna utanför Stockholm och bodde där ända tills jag flyttade hit till underbara Norrköping för ett år sedan. Jag skrattar gärna åt mina egna skämt, är svag för snygga skor och älskar att dansa, och då menar jag inte bara på Trappan utan även på fritiden. Tillsammans med 5 andra socionomtjejer ingår jag i SoCcrew, en dansgrupp som mer än gärna uppträder på sittningar och dylikt. Utöver dansen så har vännerna en stor plats i mitt liv och nu tycker jag det här börjar låta allt för mycket som en kontaktannons så nu slutar jag!


Grattis till intagningen Nollan, hoppas vi ses under Nolle-P!

Beroende av: Mjölk och hudlotion(dock inte i kombination!)
Livsmotto: Ett gott skratt förlänger livet!

SoCeR 12/13 | | Kommentera |
Upp