Uppskjuten Overallsinvigning


Hej käre Ettan!

Som ni säkert har sett på facebook fick vi nu sent på eftermiddagen det tråkiga beskedet att overallerna sitter fast i Pakistan. Vi är såklart lika besvikna som er och därför tänkte jag nu skriva en förklaring på varför situationen blivit som den blivit.

Vi har beställt overallerna från ett svenskt företag som säljer arbetskläder. Från det här företaget har vi blivit utlovade ett visst antal leveransveckor. 
Det här företaget beställer i sin tur overallerna från ett annat företag i Pakistan, vilket innebär att de skall flyglevereras till Sverige. Den information som vi har fått idag är att det har uppstått problem mellan det svenska företaget och det flygbolag som skall föra leveransen till Sverige. Chefen på det svenska företaget meddelade precis att de blivit lurande för andra gången på två veckor och därför tvingats byta flygbolag. Det gjorde tyvärr att vi och ni blir lidande av detta och overallsinvigningen får flyttas fram.

Som många av er redan kommenterat på facebook har vi ändå en kickass-helg att se fram emot! SoCeR är galet taggade för inför tacksittningen som vi har hört kommer bli helt awesome! På lördag är det dessutom Halloween och vi vet att 3cant kommer stå för en grym fest på Trappan!


Tjääärlek,
från alla i SoCeR
SoCeR 11/12 | | Kommentera |

KLIMAX !


Jodå, SoCeR tycks ha överlevt Klimax; festeristernas största prövning!

Dagen började med pizzafrukost och några kalla på KVG och tre av våra pateter i Pärl-SoCeR var peppade på att göra oss sällskap. När vi tryckt i oss käk mådde hälften av oss redan illa och vi kände direkt hur bra det skulle sluta. Men vi tog oss iallafall fram till Himpan där vi mötte alla andra festerier och pateter. Våra petflaskor fylldes med vin och Klimax var igång. Hela två lekar lyckades genomföras; båda gick ut på samma sak som allt annat den här dagen; dricka fulvin. Och det gjorde vi minsann.

Efter Himpan blev det mellanfest på KVG, vidare till Sittning på Trappan, mellanfest på Gripen och kvällen avslutades för de flesta på Trappans eftersläpp PainKiller. Tappade några SoCeR-medlemmar på vägen, synd med ganska väntat.

Kort rapport av tillståndet idag; Brännässel-utslag, trasigt knä, "jag tror jag blev manglad", allmän huvudvärk, illamående och vätskebrist.

Av ganska självklara skäl delar jag inte med mig av några bilder det här inlägget. De hamnar på facebook istället.SoCeR 11/12 | | 2 kommentarer |

Mitterminskravallen !


Våra två SoCeR-tjejer Carro P och Elin fick en hård dag igår. Festeriet MAX hade såklart fått nys om att deras overaller aldrig invigdes förra året. De hade med andra ord inget val än att pallra sig till Himpan med en massa Ettan för att få ovven invigd en gång för alla. Efter diverse lekar och drycker infann sig ett stolt ögonblick för SoCeR då våra två tjejer faktiskt lyckades äntra fjärde planet på Gripen för att tagga förfest med oss andra.

Trötta, stinkande och slitna fick de gott ladda upp och de fick, tillsammans med oss andra, en toppenkväll på årets första Kravall!

Nu Ettan är det dags för er att börja ladda inför ovveinvigningen. Carro och Elin kan starkt rekomendera att vara med från början, det blir garanterat inte lättare att vänta ett år ;)SoCeR 11/12 | | Kommentera |
Upp