SoCeRs stora fest och sittning!Den 6 mars är det dags för Norrköpings enda baklängesgasque, en unik tillställning du absolut inte vill missa! 

Baklängesgasquen är en öppen gasque för alla program, det är även helt okej att dra med en icke-student till denna extraordinära tillställning som kommer att äga rum på Trappan. 

För 250 kr får du tre rätter inklusive 2 drickor, klockan 23.30 får du dessutom en stämpel till antagligen årets bästa kravall - Vårkravallen. Du får alltså tre rätter + två drickor + Vårkravall för 250 kr. Ingen stor affär med andra ord. 

Biljetter kommer att säljas på Trappan mellan klockan 19-20 måndag till och med fredag vecka 8.


Trött på allt vad vintern innebär?
Misströsta inte för snart är det dags för årets antagligen bästa kravall 
- VÅRKRAVALLEN!

Den 6 mars är det dags att fira att våren snart är här, så dra på dig overallen och bege dig till Trappan för en storslagen fest!

Datum: 6 mars
Plats: Trappan
Ett måste: Vårkänslor
Dresscode: Overall! 
Biljettsläpp: kvällen den 25 februari på Trappan
Förköp: 60 kr
I dörren: 80 kr

Vi ses på Trappan den 6 mars!
Förköpsbiljetter till VÅRKRAVALLEN säljs kl.19-22 torsdagen den 25/2 för 60kr och märken för 30kr (obs begränsat antal)!

Puss & Peace
Minna
SoCeR 09/10 | | Kommentera |

ANSÖKNINGARNA


Vi i SoCeR 09/10 tackar för alla ansökningar! Just nu håller vi på att gå igenom alla och så fort vi valt ut den nya festeristyrelsen kommer vi att meddela de berörda. Så tills dess får ni hålla tummarna helt enkelt!

Om inte annat kan ni alltid roa er med att bygga snögubbar hehe...
// Kärlek från SoCeR, genom Generalen

SoCeR 09/10 | | Kommentera |
Upp