Kolmårdstroll


Många nya Nollan är klara för studentlivet i höst och antagningsbesked nummer två kommer nog snart också; vilket innebär ännu fler Nollan! Socionomprogrammets fadderi Societeten har bloggat om vad Nollan bör tänka på innan och under skolstart (länken hittar ni på höger sida).

Att börja som ny student och kanske komma till en helt ny stad medför ofta blandade känslor för de flesta. Vi vet att många är galet taggade, men det kan såklart också vara väldigt nervöst och lite läskigt att kliva in i en helt ny värld. Precis som Societeten vill SoCeR säga att vi är här för er! Det är bara ett år sedan vi fick våra antagningsbesked och hjärnan fullproppades med frågor och funderingar. Var inte rädda för att fråga oss! Släng iväg meddelande på facebook eller kommentera inläggen. Vi längtar efter er och vi hoppas verkligen att ni ser fram emot Nolle-P lika mycket som vi!!

För att Nollan ska undvika att få en chock och för att ni ska lära känna Norrköping- och Linköpingsbor lite på förhand slänger jag med stolthet ut ett klipp från ett tidigare festeri som medverkade i talang 2009. Sången har fått många olika benämningar; "Kolmårdstroll" och "Östgötacasanovan" är bara två exempel. Tanken är att det kanske underlättar för Nollan att på förhand fått höra hur en riktig Östgöte låter ;)
SoCeR 11/12 | | En kommentar |

Munken in the Park


Nu är det sommar nu är det sol..! Eller jaa, nästan iallafall. Har väl varit mest regn på senaste, men tycker mig allt se några solstrålar titta fram på vissa håll nu. SoCeR håller till i olika delar av Sverige över sommarn så vi har kommit fram till att vi nu börjat sakna varann lite. Eller kanske mycket.

Vissa av oss kommer iallafall träffas och synas (dock civilklädda) på årets Munken in the Park! För Nollans info så är det en härlig gratisfestival mitt i stan med flera tusen besökare å goa artister såsom Sahara Hotnights å Markus Krunegård. Eftersläpp på vårt kårhus Trappan efteråt också. Ett av Norrköpings alla trevliga event helt enkelt! :)

Ses snart!
Åå ... ha de feejnt!!


SoCeR 11/12 | | Kommentera |
Upp