NOLLE-P: Dag 6

Då var det lördag och dag 6 under nolle-p! Det innebar förfest på vattentornet som vi i SoCeR höll i. Societeten körde systemlekar med nollan och SoCeR ordnade en tävling för nollan som bestod av norsk karaoke, frågesport och rumpleken. Har ni lyckats lista ut systemen än nollan? :D
 
Efter förfesten var det dags för slipsfesten på Trappan. Många nollan och faddrar var klädda i slips dagen till ära! Vi i SoCeR hade en underbart rolig kväll! Hoppas ni också hade det nollan!
 
 
 
 
SoCeR 14/15 | | Kommentera |

NOLLE-P: Dag 5

Dag 5 under nolle-p veckorna och dagen började med lunchhäng på Fräcka Frökens för nollan! Efter var det dags för föreläsning vilket visade sig inte riktigt vara en vanlig sådan.. Nollan råkade ut för fuskföreläsning av Jan-Åke! Men nu kan vi garantera att alla kommande föreläsningar är riktiga och viktiga att gå på! 
 
På kvällen var det dags för nollans första sittning, fulsittning med hippi tema. Kvällen bjöd på lasagne, chokladpuddning, gyckel från lärarprogrammets fadderi Halvkasst och festeri Helgrymt samt av vårt egna fadderi Societeten och av oss, ert festeri SoCeR! Sekten kom även förbi..
Efter sittningn dansade nollan och faddrarna loss på Flower Powerfesten på Trappan! En riktigt lyckad och rolig kväll! 
 
Under lördagen bjuder SoCeR in er till förfest på vattentornet och sedan traskar vi vidare till Trappan för slipsfesten! SoCeR är TAGGADE! Vi ses ikväll nollan! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SoCeR 14/15 | | Kommentera |

NOLLE-P: Dag 4

Då har vi redan kommit till dag 4 under nolle-p veckan och det innebar inte bara torsdag utan även nollans upprop, campusvandring, sektionshäng och StuFFiaden. Efter att nollan haft sitt upprop gick faddrarna en campusvandring. Det innebar en runda på hela campus för att försöka göra nollan klokare på alla husen och andra viktiga saker som kan vara bra att hitta till under sin studietid. 
 
Efter campusvandringen bjöd Socionomsektionens styrelse in till ett sektionshäng där det bjöds på mat och lekar. Sedan delades nollan in i lag för att sedan vandra bort till Folkparken för StuFFiaden! Nollan kämpade riktigt bra. Trots att vädret inte var med oss hela tiden höll nollan och faddrar humöret uppe och vi fick en riktigt trevlig kväll tillsammans! Det säger SoCeR ett STORT tack för, nollan! 
Vi säger även ett stort grattis till möljövetarnollan som fick ta över bucklan efter tre år inom socionomprogrammet, grattis!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SoCeR 14/15 | | 3 kommentarer |
Upp