TACK Rå-SoCeR!


(klicka för större bild)

I lördags var vi i SoCeR inbjuda på fest i Linköping av inga mindre än Rå-SoCeR och självklart rusade vi dit! Temat för kvällen var "Ursäkta, jag har kommit fel!" och vad jag(Pernilla) minns så var det ingen som hade kommit fel till samma sak, eller hur man nu ska säga (inga såg likadana ut). Vi i SoCeR blev bortskämda med massa bål, spex, lekar, tårta, snacks, mys och andra trevligheter och det är ju alltid välkommet! Så det härliga gänget beståendes av Emma, Alexandra, Jonatan, Sissel, Daniel, Sebastian, Gabriella och Eva ska ha ett stort tack för den trevliga kvällen! Bra jobbat hörreni :) Vill någon se bilder från kvällen så finns dom på pixboxen.

Fast även om vi i SoCeR har fått höra fina hyllningssånger från Rå-SoCeR så påverkar inte det innehållet under skiftesveckan... (eller?) Allt är hemligt hemligt och så kommer det förbli några dagar till men vi och alla andra festerier är alltså i full gång med att planera och organisera skiftet som kör igång på måndag den 3 maj och avslutas lördagen den 8 maj. Mer än så kommer vi inte avslöja, så det så!


Och till alla er som är blivande festerister: under skiftet kan vad som helst hända.. vad som helst!Med kärlek från SoCeR
SoCeR 09/10 | | Kommentera |
Upp