VÅRKARNEVALLEN

I lördags anordnade vi som sagt vår största aktivitet under vårt verksamhetsår! Och vilken fest det blev! 
Vi är sjukt nöjda med kvällen. Bra start med baklängesgasquen där toastmastrarna gjorde ett fantastiskt jobb, underbart bra gyckel och servering och trappanpersonal gjorde ett strålande jobb. 
Efter den höjdpunkten och höjdpunkt numer två - Vårkarnevallen! Vi i SoCeR har förbannat roligt och stämningen på Trappan var på toppens topp! Vad vi förstått och sett har många uttryckt att de haft riktigt kul och att de också är nöjda med sin kväll på Trappan vilket vi tycker så SÅHÄR bra! 
 
Kvällen bjöd inte endast på bra DJs som spelade på bottenvåningen och i stora salen! Chill i BMB där du kunde sitta och umgås med dina vänner och ett utedäck med bar och aktiviteter! 
Vi bjöd på photo booth där våra gäster fick fotografera sig i en fotobox! Väldigt uppskattat! Om ni missade att ta era remsor finns ni på vår facebooksida i digitalt format! 
På utedäcket hade vi sumobrottning som också var riktigt uppskattat! Och när du kollade på dina vänner som sprang runt i sumodräckter kunde du njuta av popcorn eller en korv från grillen! 
 
Trappan var minst sagt som en karneval med aktiviteter och en glädjefull stämning! Vi är som sagt riktigt nöjda med allting! Stort tack till er som kom dit, till er som hjälpt oss och till er som jobbade! Ni gjorde kvällen bäst! 
 
Tack till våra sponsorer kyckling kebaben, kondom kungen, borgar kungen och Ica Strömmen! 
 
 
 
 
Bilder lånade av Vimmel Trappan
 
 
 
Digitalt format från photo booth ! 
 
 
SoCeR-PUSS
SoCeR 14/15 | |
Upp