KALASMOTTAGNINGEN 2014

Nolle-P är nu över för det här året. Två fantastiska veckor med många skratt, aktiviteter och fester. SoCeR har haft hur kul som helst och vi tycker verkligen det är tråkigt att dessa två veckor är över. Vi vill tacka societeten för er grymma insats och alla faddrar för er fantastiska insats. Vi vill även tacka alla nya studenter, ettan, för att ni delat dessa två veckor med oss! Hoppas ni har haft det lika kul som vi har! 

Men än är det inte helt över. Imorgon, onsdag, är det dags för kalasmottagningen. Under dagen kommer det vara mässa och på kväller kommer liveband spela och alla kommer även kunna festa och umgås! Alla detta sker på SAAB arena i Linköping. Och kommer SoCeR vara där? SJÄLVKLART! Idag håller Karolina och Vendela på att förbereda inför kalasmottagningen. Under morgondagen ansluter även Paulina och Liv för att jobba på mottagningen. Vi alla hoppas att vi kommer träffa många av er där! Det kommer bli riktigt fett! 
 
Men alla ni där ute, frukta ej! Vi i SoCeR finns kvar för er under året! Kom till oss om ni har frågor, funderingar eller någonting annat! SoCeR-PUSS! 
 
 
SoCeR 14/15 | |
Upp