OVVEINVIGNING 8/11-2014

Den 8 november var det dags för en av de roligare evenemangen under studenttiden, ovveinvigningen! Denna dag får studenterna inviga sina programoveraller ordentligt! Dagen började på DKs innergård där vi tillsammans med SKA-programmet hade en förfest. Denna förfest bjöd på uppvärmning, lekar och skratt! 
Efter denna förfest vandrade vi tillsammans bort mot Himpan för att ansluta oss till resterande program på LiU. Där delades studenterna in i lag tillsammans med de andra programmen och tillsammans fick de göra olika aktiviteter och lekar för att ovven skulle bli ordentligt invigd! 
 
Efter några timmar ansåg vi festerister att ovvarna var smutsiga och fina och helt enkelt invigda. För våra socionomettan innebär en invigd ovve att hängslena numera inte är uppe, utan nerfälda - SUPERSNYGGT! 
Efter detta fick de som blev invigda och även vi som höll i aktiviteterna en paus för att hinna äta ordentligt och värma oss! Och för oss i SoCeR innebar denna paus även vila då vi senare under kvällen hade jobbpass på Trappan.
 
Sedan ordnade vi en förfest på DK. Stort tack till Societeten som ställde upp och hjälpte oss med detta! 
Kvällen avslutades sedan på Trappan med 90-talskravallen! Den första kravallen för ettan med sin ovve! Fantastiskt roligt att träffa er där! 
 
Vi i SoCeR vill tacka för en riktigt rolig dag tillsammans med er som invigdes och resterande som var inblandade i denna dag! Stort tack!! 
 
SoCeR-PUSS
 
 
Fler bilder från denna fantastiska dag hittar ni på vår facebooksida: socionomprogrammets fester: SoCeR 14/15!
 
SoCeR 14/15 | |
Upp