Uppskjuten Overallsinvigning


Hej käre Ettan!

Som ni säkert har sett på facebook fick vi nu sent på eftermiddagen det tråkiga beskedet att overallerna sitter fast i Pakistan. Vi är såklart lika besvikna som er och därför tänkte jag nu skriva en förklaring på varför situationen blivit som den blivit.

Vi har beställt overallerna från ett svenskt företag som säljer arbetskläder. Från det här företaget har vi blivit utlovade ett visst antal leveransveckor. 
Det här företaget beställer i sin tur overallerna från ett annat företag i Pakistan, vilket innebär att de skall flyglevereras till Sverige. Den information som vi har fått idag är att det har uppstått problem mellan det svenska företaget och det flygbolag som skall föra leveransen till Sverige. Chefen på det svenska företaget meddelade precis att de blivit lurande för andra gången på två veckor och därför tvingats byta flygbolag. Det gjorde tyvärr att vi och ni blir lidande av detta och overallsinvigningen får flyttas fram.

Som många av er redan kommenterat på facebook har vi ändå en kickass-helg att se fram emot! SoCeR är galet taggade för inför tacksittningen som vi har hört kommer bli helt awesome! På lördag är det dessutom Halloween och vi vet att 3cant kommer stå för en grym fest på Trappan!


Tjääärlek,
från alla i SoCeR
SoCeR 11/12 | | Kommentera |
Upp